Despre noi

Grupul de societați CONDEC a luat ființa în anul 2003 și beneficiaza de indelungata experiența în domeniul financiar-contabil și fiscal al dnei. Mariana Burlacu, care are în spate o experiența de peste 20 ani, activând ca free lancer, fără obligații full time în cadrul unei singure societați, înca din anul 1996. În acest fel a avut ocazia să presteze servicii și să coordoneze activități, din punct de vedere fiscal, financiar și contabil, pentru clienți care activau în diverse domenii de activitate pe piața din România, în mod independent, reușind sa dobândeasca o experiența vastă contabilă și fiscală.

CONDEC Grup a apărut pe piaţa din România ca urmare a preluării activitătii desfășurate anterior ca free lancer. Această nouă experiență datorată schimbării statutului a impus necesitatea unei extinderi prin formarea unei echipe de specialiști, cu un înalt grad de pregătire, ceea ce a dus la diversificarea serviciilor oferite clienților precum și o creștere a numărului acestora. În prezent, asociatului majoritar, Mariana Burlacu i s-a alăturat o echipă formată din peste 10 profesioniști, angajati ai grupului sau colaboratori.

Pe parcursul activității am ințeles necesitatea perfectionării permanente, pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților noștri, astfel că echipa CONDEC a participat la evenimente de perfecționare și frecventeaza permanent cursuri de pregătire, atât în domeniul financiar-contabil, cât și fiscal, ținând cont de multitudinea de schimbări legislative din domeniile amintite.

CONDEC Grup folosește o varianta pro activa ce implica revizuiri și nu doar procesarea informațiilor furnizate. Această abordare este vitală într-un mediu fiscal în care legislația se schimbă continuu.

CONDEC Grup este un furnizor independent, de încredere, de servicii de contabilitate, fiscalitate, salarizare și administrare de personal, audit financiar. Societațile din cadrul grupului sunt membre ale Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (“CECCAR”), Camerei Consultanților Fiscali din România (“CCF”), Camerei Auditorilor Financiari din România (“CAFR”), sunt afiliate la Asociația Internațională de Fiscalitate, România (“IFA”) , Asociația pentru reformarea sistemului de impozite și taxe (“ARSIT”), Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Regiunea Sud Muntenia (“PTIR-SM”).

E-mail: mariana.burlacu@condec.ro
Telefon: +40.21.344.41.50
Fax: +40.37.287.20.61
Mobil: +40.723.26.27.26

Fondator – Mariana Burlacu

Mariana a interacţionat cu domeniul financiar-contabil, cu mai bine de 20 ani în urmă. Iniţial a activat pe piaţă ca free lancer, iar ulterior a înfiinţat Grupul Condec (2003). Încă de la începuturi a lucrat cu companii mari pentru care, datorită pasiunii pentru contabilitate, a finalizat situaţii financiar-contabile dificile, dornică şi uneori forţată constructiv să se perfecţioneze continuu.

CONDEC Grup a apărut pe piaţa din România ca urmare a preluarii activitații desfașurate anterior ca free lancer. Această nouă experienţă datorată schimbării statutului a impus necesitatea unei extinderi prin formarea unei echipe de specialişti. În prezent, Mariana coordonează o echipă compusă din peste 10 profesionişti şi este implicată activ în organizarea birourilor de contabilitate ale clienţilor cărora le oferă servicii, dar cărora nivelul activităţii le-a impus serviciu internalizat de contabilitate, coordonat de ea.

Mariana este membru al Corpului Experţilor Contabili din România (“CECCAR”) – în calitate de Expert Contabil şi Evaluator Economic-Financiar al Intreprinderii, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (“CCF”) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (“CAFR”).

Şi-a extins aria cunoştinţelor absolvind în anul 2012 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” şi din anul 2015 a început cercetarea pentru doctoratul în curs din domeniul contabilităţii, la Universitatea „Valahia” din Targovişte.

După calificarea Lean Six Sigma Green Belt, din anul 2009, managementul financiar a devenit o nouă pasiune.

Back to Top